Toimitusehdot

Yleistä

Verkkokaupan tuotteita myy Pikkuriikkinen Ompelimo (Y-tunnus 2918127-1, kaarnatie 22, 90530 Oulu, 0404130535). Pidätämme oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupassa on maksuvaihtoehtona Checkout Finland.

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, ja Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo ja MobilePay ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP ja Jousto. 

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Toimitus ja toimituskulut

Manner-Suomen sisällä toimituskulut ovat aina 0€! Lähetykset toimitetaan Postin kuljetuspalvelujen kautta tilauksen koosta riippuen joko kirjeenä tai pakettina. Jos haluat tilata Ahvenanmaalle tai ulkomaille, niin otathan yhteyttä pikkuriikkinenompelimo@gmail.com, niin selvitämme toimituskulut.

Toimitusaika

Varastotuotteet toimitetaan 2-7 vuorokauden sisällä. Tilaustyöt toimitetaan mahdollisimman pian, mutta viimeistään 4 viikon sisällä. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan "Ajankohtaista" osiossa erikseen. 

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja myyntikelpoisia. Otathan huomioon, että palautusten postimaksut maksaa asiakas, ellei kyseessä ole viallinen tuote.

Kun haluat palauttaa tuotteen, niin ota ensin yhteys ompelimoon: pikkuriikkinenompelimo@gmail.com, niin saat tarkemmat palautusohjeet.

Noutamatta jäänyt paketti ei ole palautus! Pikkuriikkisellä Ompelimolla on tällöin oikeus veloittaa asiakkaalta palautuneesta paketista aiheutuneet kulut.

Asiakaspalvelu/Reklamaatio

Mikäli tilauksen teossa, toimituksessa tai tuotteen laadussa on ongelmia, olethan ensisijaisesti yhteydessä sähköpostitse: pikkuriikkinenompelimo@gmail.com